Grillen vlees is een geweldig gezond alternatief voor het drogen van het

Dus, wat voor soort vlees moet je kopen voor BBQ?

Ten eerste is er een algemene regel als het gaat om BBQ-vlees. Hoe meer vet (vet), hoe beter. Je kunt vet gebruiken om je vlees te helpen grillen, maar aangezien de meeste recepten van Barbeque toch opgeroepen om mager vlees, ga dan gewoon voor de extra vette bezuinigingen. Flank steak is bijvoorbeeld erg vet, maar slankere snits zullen net zo goed werken, zo niet beter.

Hier zijn enkele bezuinigingen om te overwegen voor uw volgende BBQ.

Ten eerste is er de standaard Amerikaanse gebarbecued borst, die wordt gesneden uit een grinniksel (kort, rond, rundvleesborst). Barbecue Beef Briwet is een zeer populaire snit onder Amerikaanse barbecuers en meestal te vinden in de meeste supermarkt of grill. Dit is de basisstijl van het barbecuingvlees en is zeer veelzijdig, dus als je op zoek bent naar iets wat een beetje specialer of zelfs nieuw-leeftijd, overweeg dan om een kijkje te nemen naar Canadese pasteitjes, die vergelijkbaar zijn, maar in tweeën, en in tweeën worden gesneden Deze zijn ook geweldig voor het barbecuen met de kip.

Ten tweede is er de schouder. Een zeer vet stuk vlees, meestal tussen één en twee pond in gewicht, wat erg zacht en smakelijk is bij het barbecuing, maar een beetje hard en stevig in het kookproces. Goed voor steaks of gebraden, de schouder werkt goed met bijna een ander soort vlees dat je leuk vindt, hoewel het de neiging heeft om op de stevige kant te zijn, zoals een kalkoen, in plaats van een entrecote.

Ten derde hebben we de best-proeverij, gezondste, meest natuurlijke vlees op aarde: de gans. De gentlest, langzaamste bewegende vogel op aarde, en zeker een van de gezondste vlees beschikbaar; Hoewel het proces van het bereiden van ganzenvlees ingewikkelder is dan sommige andere methoden, bedankt grotendeels aan zijn unieke vorm (een klein gans-ei wordt gesneden van elke spierkeuze), is het erg smaakvol en gezond en zelfs gemakkelijk te maken. Als je van gans houdt, probeer het dan te roken – dat is het, kook het in een roker – en serveer het vochtig, zoet vlees op zichzelf.

Gerookte zalm is een andere favoriet van koks, dankzij de natuurlijke zoete smaak en schilferige textuur. Hoewel sommige kookt claimen om de voorkeur te geven aan gerookte zoete cornwar, kan geen serieuze kok het heerlijke vlees weerstaan, dat in drie bezuinigingen wordt geleverd: filet mignon, strip en schouder. Je vindt het in de meeste supermarkten en wordt vaak gebruikt als voorgerecht voor soepen en stoofschotels. Het werkt ook goed op zichzelf als een sandwichvulling of met eieren. Als je nog nooit hebt geprobeerd rookzalm, geef het dan een kans;

Ten slotte is een van de beste manieren om tedere, smaakvolle vlees te worden om het roosteren te vertragen – wat gemakkelijk kan worden gedaan in een grote oven of op een buitgasgrill. Langzaam kookvlees profiteert van verschillende factoren, waaronder een langzame luchtstroom, de natuurlijke neiging om roze vlees te produceren, en de natuurlijke krullende actie van de rijst tijdens het roosteren. Slow Cooking resulteert ook in een tedere, vochtige vlees – perfect voor broodjes, barbecuing, stoofpot en stoofschotels. Ten slotte kunt u een langzame koken met uw vingers eten, vermijden van het mes, vork en andere gebruiksvoorwerpen die de meeste vormen van koken gemeen hebben.

Klik hier voor meer informatie: Cool To Meat You

Close