Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint? Dit is een veel voorkomende vraag onder Sharepoint-specialisten. Het antwoord is misschien ingewikkeld, maar het is gemakkelijk te begrijpen. Sharepoint is een van de belangrijkste componenten van een bedrijfswebsite. Zonder een op Sharepoint gebaseerd CMS of e-mailsysteem kan een bedrijf zijn online aanwezigheid letterlijk van de ene op de andere dag afbrokkelen.

Sharepoint is het beste contentmanagementsysteem (CMS) van het web, en het stelt je in staat om in realtime toegang te krijgen tot alle informatie die je nodig hebt. Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint? Het is essentieel dat u weet hoe u deze applicaties implementeert, beheert en beveiligt.

Om Sharepoint met succes te kunnen gebruiken, moet u een aantal geïntegreerde applicaties op uw site hebben, zoals e-mail, contacten, agenda's, documenten en formulieren. Sharepoint modules. Deze applicaties moeten correct worden geïmplementeerd en beheerd door uw IT-team, volgens de Sharepoint-documentatie. Om deze reden is het gebruikelijk dat IT-afdelingen vele maanden of jaren besteden aan het trainen van hun personeel in het correct omgaan met deze applicaties. Als u niet bekend bent met hoe deze applicaties werken, kunt u het beste een onafhankelijke Sharepoint-adviseur inhuren om u te helpen.

Zodra u een aantal geïntegreerde applicaties op uw site heeft geïnstalleerd, is het tijd om deze applicaties naar een Sharepoint-site te verplaatsen. Het eerste dat u hoeft te doen, is u aanmelden voor een gratis Sharepoint-account en een URL selecteren die naar uw Sharepoint-site verwijst. U moet uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren tijdens het afrekenen. Zodra uw account is geverifieerd, kunt u al uw applicaties en bestanden van uw lokale harde schijf naar uw Sharepoint-site verplaatsen. Het wordt ook aanbevolen om een back-up te maken van al uw bestanden – hierdoor kunt u eventuele wijzigingen die per ongeluk zijn aangebracht, herstellen.

Nadat u uw Sharepoint-site heeft gemaakt, moet u deze bij Microsoft registreren. Hiervoor moet u verschillende formulieren invullen, verschillende vragen beantwoorden en uw bedrijfsgegevens verstrekken. Wanneer u zich aanmeldt, is het raadzaam om een bedrijfspagina te maken. Dit is een unieke URL die werknemers, zakenpartners, klanten, klanten en andere leden van uw organisatie kunnen bezoeken.

Als u klaar bent om Sharepoint te gaan gebruiken, moet u de tijd nemen om vertrouwd te raken met de verschillende componenten. Het belangrijkste onderdeel van Sharepoint is Microsoft Sharepoint Foundation, die de ruggengraat vormt waarop de applicaties en webpagina's zijn gebouwd. Om deze reden is het belangrijk dat u wat tijd besteedt aan het begrijpen hoe deze basis werkt, en wat de ontwikkeling van Microsoft Sharepoint inhoudt. Een van de beste manieren om meer over dit proces te weten te komen, is door u aan te melden voor een cursus op een van de vele websites die trainingen aanbieden over basistechnologieën van Sharepoint en Microsoft. Dit geeft u de mogelijkheid om meer te weten te komen over deze opwindende technologie voordat u toepassingen in het veld gaat implementeren.

Meer weten? Klik dan hier: https://sharepointmodules.nl/

Close